TALLERS DE PLÀSTICA

En aquest curs els tallers que durem a terme són els següents:

  • Cicle inicial: reciclatge, escultura i pintura.
  • Cicle mitjà: fotografia, modelatge i dibuix.
  • Cicle superior: fotonovel·la. cartells publicitaris i papiroflèxia.

Els tallers de plàstica els organitzem per cicles. D'aquesta manera assegurem la interacció de l'alumnat de dos cursos diferents, afavorint que valors com l'amistat, la cooperació, la capacitat pel diàleg, la creativitat, l'empatia i la igualtat prenguin una especial rellevància.

 

Tot seguit us mostrem un tastet del què fem a cadascun d'ells.


Cicle Inicial

Taller de reciclatge

Taller d'escultura

Taller de pinturaCicle Mitjà

Taller de fotografia

Taller de modelatge

Fa moltes sessions que estem submergides i submergits en la creació d’una escultura mòbil. Després de molta feina,  algunes obres ja comencen a veure la llum i estan exposades al passadís. Ens hem inspirat en l’obra d’Alexander Calder i en la idea de contrastos.

 

Taller de dibuixCicle Superior

Taller de fotonovel·la

Al taller de la fotonovel·la, de les històries que inventem en fem fotografies i les editem per tal de construir un novel·la fotogràfica ben xula.

Taller de cartells publicitaris

Al taller de publicitat fem cartells creatius i originals, pensant sempre en la imatge, la forma, l'eslògan, les lletres i els colors. Hem creat cartells d'objectes mai inventats, cartells per trencar amb els estereotips de gènere que moltes vegades ens trobem en les joguines. Us deixem un petit tastet de les nostres creacions.

Taller de papiroflèxia