TALLERS DE PLÀSTICA

En aquest curs els tallers que durem a terme són els següents:

  • Cicle inicial: reciclatge, escultura i pintura.
  • Cicle mitjà: fotografia, modelatge i dibuix.
  • Cicle superior: curtmetratge. dibuix de la figura humana i moviments artístics.

Els tallers de plàstica els organitzem per classes, aquest curs, ja que amb la pandemia no podem barrejar grups bombolla.

 

Tot seguit us mostrem un tastet del què fem a cadascun d'ells.


Cicle Inicial

Taller de reciclatge

Taller d'escultura

Taller de pinturaCicle Mitjà

Taller de fotografia

Taller de modelatge

Fa moltes sessions que estem submergides i submergits en la creació d’una escultura mòbil. Després de molta feina,  algunes obres ja comencen a veure la llum i estan exposades al passadís. Ens hem inspirat en l’obra d’Alexander Calder i en la idea de contrastos.

 

Taller de dibuixCicle Superior

Curtmetratge

Al taller del curtmetratge, de forma interdisciplinar amb llengua, escriurem els nostres guins, els nostres textos narratius dialogats per seguir el procés de creació d'un tràiler.

Moviments artístics

Al taller dels moviments artítstics coneixem diferents autors de diferents èpoques, mirem les biografies i algunes de les seves obres, per acabar fent-ne les pròpies.

GEOMETRIA I ART ABSTRACTE

KANDINSKY I L'ABSTRACCIÓ

Dibuix de la figura humana

Al taller de dibuix de la figura humana ens centrem en observar com som els humans, quines proporcions corporals tenim, com expressem, quines són les proporcions facials, ... i amb tot això creem diferents produccions amb materials ben variats: fang, paper, pintura, colors, llapis, ...